HELP MET DE ONTWIKKELING
 
weidebloemen 1.jpg

HELP MEE ALS SOCIALE ORGANISATIE

Sociale organisaties kunnen bij uitstek een nuttige bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Hestia's Hof. Denk aan het leveren van materialen die in een sociale werkplaats gemaakt zijn.

Bent u betrokken bij een sociale organisatie en wilt u weten of er samenwerking mogelijk is? Neem dan contact op met ons via de mail: info@hestiashof.nl.

 

Mensen met een beperking kunnen met goede ondersteuning van veel betekenis zijn in onze kinderboerderij en poldertuin. Zo nemen zijn deel in en aan de samenleving waarvan zij onderdeel zijn. Op een manier die bij hen past: zij zetten zich in op basis van hun talent en voorkeur, zingevend en van betekenis..


De ervaringen met het werken in de dierhouderij in een maatschappelijke ambiance, zoals de kinderboerderij zijn positief. De dieren vragen verzorging in een dagelijks terugkerend ritme, het werk is zingevend en noodzakelijk en de ontmoeting met bezoekers vindt plaats in een recreatieve omgeving. Tevens leveren mensen met een handicap op de kinderboerderij  een bijdrage in het tot stand komen en het in stand houden van een voorziening, die profijtelijk is voor de gemeenschap en die ook mogelijkheid biedt aan andere kwetsbare mensen tot het verrichten van arbeid en vrijwilligerswerk.

Onze kinderboerderij en poldertuin in Leerdam heeft sociale organisaties veel te bieden. Ook als toeleverancier kunnen sociale organisaties actief zijn.