Betrokken personen

Hestia's Hof wordt beheerd door een stichting: Stichting Poldertuin In Leerdam. Binnen deze stichting zijn een aantal vrijwilligers actief:

We leven in een wereld die lijkt ''over te koken'', Hoe kunnen we 'resetten'? Wat we als mens nooit moeten vergeten is, dat we een onderdeel zijn van de NATUUR. Dichter bij de natuur staan, is een eerste vereiste. En dat is waarom ik vind dat er in Leerdam een landschapstuin met dierbeleving moet komen. Als eerste vereiste voor nieuwe wereldburgers, zodat ze direct ''dichter bij de natuur kunnen staan'

Janke Wagenaar.jpg

Janke Wagenaar,

voorzitter

Ik neem deel aan het bestuur van Hestia's Hof omdat het me aan het hart gaat dat iedereen in Leerdam kennis kan maken met natuur en dieren.

Bart Bruggeman.jpg

Bart Bruggeman,

secretaris

Hestia's Hof wordt de mooiste, leukste, gezelligste en kind- en diervriendelijkste beestenbende van Leerdam. Daar zet ik mij graag voor in.

marcel hermeta tiny.jpg

Marcel van der Sluis,

penningmeester

tessa.jpg

Tessa Odijk,

vrijwillig communicatieadviseur

Ik heb een zwak voor natuurtuinen. Ik zet daarom graag mijn vaardigheden op het gebied van online communicatie belangeloos in om deze mooie plek op de kaart te zetten.

teus meijdam verkleind.jpg

Teus Meijdam.

bestuurslid

Ik wil graag helpen om de wens van kinderen uit onze gemeente waar te maken.

image1.jpeg

Leoni Prijs

beheerder

Mijn naam is Leoni Prijs. Ik zal vanaf 1 september de mooie functie van beheerder kinderboerderij Hestia's Hof Leerdam gaan vervullen. Samen met een geweldig team gaan we een mooi park maken waar mens en dier kunnen genieten, ontspannen, spelen en leren.