top of page
Betrokken personen

Hestia's Hof wordt beheerd door een stichting: Stichting Poldertuin In Leerdam. Binnen deze stichting zijn een aantal vrijwilligers actief:

Jacqueline 2.JPG

Jacqueline Segeth,

secretaris

Na 20 jaar wonen op een woonboerderij met hobbydieren zijn we verhuisd naar een appartement in de stad. Als vrijwilliger een leuke manier om toch nog met (boerderij)dieren in contact te zijn. Daarnaast ben ik ook 20 jaar juf geweest. Naast het secreatariaat zal mijn focus in het bestuur liggen op de ontwikkeling van educatief materiaal.

Ben Boon_edited.jpg

Ben Boon

bestuurslid

Mijn naam is Ben Boon en ik woon ruim 17 jaar in het centrum van Leerdam. Als opa van twee kleinkinderen is het mij opgevallen dat er voor kinderen in het centrum van Leerdam heel weinig mogelijkheden zijn om in het groen fijn te kunnen spelen. Ik hoop eraan te kunnen bijdragen dat wij dit met Hestia’s hof kunnen veranderen en dat het zal uitgroeien tot een fijne plek waar kinderen, maar ook ouderen kunnen genieten van het groen, de dieren en elkaar.

Hartog_R_7057_12x18KL.jpg

Roline den Hartog

bestuurslid

Hestia's Hof is een fantastisch plek om met mijn drie jongens naar toe te gaan. Om bij de dieren te kijken, wat te leren over de natuur en gezellig te spelen. Aan die plek wil ik als bestuurslid graag meewerken.

Cees Taal.jpg

Cees Taal,

voorzitter

Mag ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Cees Taal en woon sinds 1986 in Leerdam. Een hele poos al en heb het hier samen met mijn vrouw Alma naar mijn zin.  Ik ben heel blij met de dierenweide Hestia’s Hof omdat de kinderen uit Leerdam hier gratis naar toe kunnen gaan samen met hun vaders , moeders of opa’s en oma’s. Ik vind het belangrijk dat kinderen op deze manier  in aanraking kunnen komen met een stukje de natuur uit de polder waardoor ze beter gaan begrijpen waarom we zuinig moeten zijn op onze omgeving. Ook is Hestia’s hof een ontmoetingsplek geworden voor allerlei mensen en dat vind ik  eigenlijk net zo belangrijk. Ik ben gek op dieren maar dat kun je op de foto wel zien. Ik ben er trots op dat ik voorzitter mag zijn van het bestuur maar nog trotser ben ik op alle vrijwilligers die Hestia’s hof maken tot wat het is. Een hele mooie plek om te zijn.

Joost Kramer.jpg

Joost Kramer,

penningmeester

Natuur, educatie en sociaal domein komen mooi samen in de Hestia’s Hof. Daar zet ik me van harte voor in.

tessa.jpg

Tessa Odijk,

vrijwillig communicatieadviseur

Ik heb een zwak voor natuurtuinen. Ik zet daarom graag mijn vaardigheden op het gebied van online communicatie belangeloos in om deze mooie plek op de kaart te zetten.

image1.jpeg

Leoni Prijs

beheerder

Mijn naam is Leoni Prijs. Ik zal vanaf 1 september de mooie functie van beheerder kinderboerderij Hestia's Hof Leerdam gaan vervullen. Samen met een geweldig team gaan we een mooi park maken waar mens en dier kunnen genieten, ontspannen, spelen en leren.

bottom of page