Betrokken personen

Hestia's Hof wordt beheerd door een stichting: Stichting Poldertuin In Leerdam. Binnen deze stichting zijn een aantal vrijwilligers actief:

Onder constructie

Hartog_R_7057_12x18KL.jpg

Roline den Hartog

bestuurslid

Hestia's Hof is een fantastisch plek om met mijn drie jongens naar toe te gaan. Om bij de dieren te kijken, wat te leren over de natuur en gezellig te spelen. Aan die plek wil ik als bestuurslid graag meewerken.

Jacqueline 2.JPG

Jacqueline Segeth

bestuurslid

Na 20 jaar wonen op een woonboerderij met hobbydieren zijn we verhuisd naar een appartement in de stad. Als vrijwilliger een leuke manier om toch nog met (boerderij)dieren in contact te zijn. 
Daarnaast ben ik ook 20 jaar juf geweest, mijn focus in het bestuur zal liggen op de ontwikkeling van educatief materiaal.

Janke Wagenaar.jpg

Janke Wagenaar,

voorzitter

Ik neem deel aan het bestuur van Hestia's Hof omdat het me aan het hart gaat dat iedereen in Leerdam kennis kan maken met natuur en dieren.

Bart Bruggeman.jpg

Bart Bruggeman,

secretaris

Hestia's Hof wordt de mooiste, leukste, gezelligste en kind- en diervriendelijkste beestenbende van Leerdam. Daar zet ik mij graag voor in.

Joost Kramer.jpg

Joost Kramer,

penningmeester

tessa.jpg

Tessa Odijk,

vrijwillig communicatieadviseur

Ik heb een zwak voor natuurtuinen. Ik zet daarom graag mijn vaardigheden op het gebied van online communicatie belangeloos in om deze mooie plek op de kaart te zetten.

Cees Taal.jpg

Cees Taal

bestuurslid

Onder constructie

image1.jpeg

Leoni Prijs

beheerder

Mijn naam is Leoni Prijs. Ik zal vanaf 1 september de mooie functie van beheerder kinderboerderij Hestia's Hof Leerdam gaan vervullen. Samen met een geweldig team gaan we een mooi park maken waar mens en dier kunnen genieten, ontspannen, spelen en leren.