Betrokken personen

Hestia's Hof wordt beheerd door een stichting: Stichting Poldertuin In Leerdam. Binnen deze stichting zijn een aantal vrijwilligers actief:

Marcel van der Sluis,

penningmeester

We leven in een wereld die lijkt ''over te koken'', Hoe kunnen we 'resetten'? Wat we als mens nooit moeten vergeten is, dat we een onderdeel zijn van de NATUUR. Dichter bij de natuur staan, is een eerste vereiste. En dat is waarom ik vind dat er in Leerdam een landschapstuin met dierbeleving moet komen. Als eerste vereiste voor nieuwe wereldburgers, zodat ze direct ''dichter bij de natuur kunnen staan'

Teus Meijdam.

bestuurslid

Ik wil graag helpen om de wens van kinderen uit onze gemeente waar te maken.

Frank van der Plaat,

dagelijks beheerder kinderboerderij en poldertuin

Per 1 oktober 2020 start ik als beheerder van Hestia's Hof.

Ik ben een groot liefhebber van dieren en vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn als beheerder.

Tessa Odijk,

vrijwillig communicatieadviseur

Ik heb een zwak voor natuurtuinen. Ik zet daarom graag mijn vaardigheden op het gebied van online communicatie belangeloos in om deze mooie plek op de kaart te zetten.

Janke Wagenaar,

bestuurslid

Ik neem deel aan het bestuur van Hestia's Hof omdat het me aan het hart gaat dat iedereen in Leerdam kennis kan maken met natuur en dieren.

Bart Bruggeman,

secretaris

Hestia's Hof wordt de mooiste, leukste, gezelligste en kind- en diervriendelijkste beestenbende van Leerdam. Daar zet ik mij graag voor in.

Leo Leijten,

voorzitter

Een plek in Leerdam waar alle kinderen deel kunnen nemen aan natuuronderwijs. Dat is toch prachtig. Dat drijft mij om deel te nemen aan dit bestuur,